25-10-09

Over plannen en dromen … (speciaal voor coach Mario!)

Mario, je hebt gelijk, het is weer een tijdje geleden. Het is natuurlijk geen excuus, maar tijd hebben we hier tegenwoordig te weinig! Dirk geeft terug volleybaltraining, ik ben begonnen met een cursus digitale fotografie in avondonderwijs, en ben als vrijwilliger in het weekend gaan helpen bij het Felix project (zwerfkatten). Bovendien is heel wat tijd gekropen in de halve marathon die onze club in oktober mee georganiseerd heeft. En dan nog het pendelen tussen mijn werk in Maastricht en woonplaats Bree…

Dirk heeft bovendien wat zitten sukkelen met allerlei blessures, hij is meer aan het fietsen tegenwoordig. Helaas moet ik hem dus als mijn loopmaatje missen!
Ikzelf ben de laatste 4 weken weer regelmatiger aan het lopen, minstens 2 keer per week, gelukkig meestal toch 3 keer! De ene keer 3 x 10 km, dan weer 7-8 km… Vandaag heb ik gelopen in Kinrooi (jaarlijkse bosloop – 9 km – 57 min).

Er worden hier voorzichtig ook weer wat plannen gemaakt naar de toekomst toe…
Zo heb ik nu toch al een paar keer deelgenomen aan de 20 km van Brussel, maar nog nooit aan een halve marathon. Dus dat is voorlopig de droom! Enfin, eerste doel is eens een paar maanden heel regelmatig blijven trainen. Als dat lukt, is die halve marathon in principe ook geen probleem.

Qua wedstrijden zijn er ook al wat plannen, de 10 km in As (kerstrun), daarna de Eindejaarscorrida in Leuven…. 7 november in Mol gaat voor ons helaas niet lukken, dan hebben wij al andere verplichtingen. Jammer!

Voorlopig wordt er nog zonder schema getraind… Ik heb nog steeds de schrik te pakken voor blessures, dus versnellingen en dergelijk zitten er niet echt in. Maar hopelijk krijg ik daar de komende tijd ook wat meer vertrouwen in!

21:16 Gepost door Tine in Sport | Permalink | Commentaren (2) | Tags: lopen |  Facebook |

Commentaren

fijn om nog eens wat nieuws van jullie hier terug te lezen, regelmatig blijven trainen zou ik zo zeggen en die halve zal zeker geen probleem vormen, succes hé!

Gepost door: johan | 26-10-09

dat doet deugd se , zo speciaal voor mij een blogje schrijven ! :-)
jullie zijn beiden nog altijd zeer druk bezig met sporten ! Maar je droom is toch niet zo ver af ! Waarom plan je gewoon niet voor volgend jaar de halve marathon van eindhoven ! reerveer een kamer in het hotel voor de bloggers en maak er met z'n beiden een prachtig weekeinde van ! S'avonds het buffet is geweldig zoals je dat kon lezen dit jaar op de blogjes ! Is nu al de vierde keer op rij dat ik dit organiseer en elk jaar met een vergroot succes . Zorg dat je erbij bent ! En die halve marathon lukt je echt wel hoor ! Het publiek zorgt daar voor 50 % voor !

Gepost door: coach mario | 27-10-09

De commentaren zijn gesloten.