02-09-08

Start-to-run week 3

Ondertussen zijn we al bij week 3 gekomen. Het viel me op dat onze start-to-run groep toch al wat gekrompen was deze week.

En groot nieuws… Een paar keer heb ik kunnen lopen zonder ook maar iets te voelen aan de schenen! De osteopaat had dus misschien toch wel gelijk… Enfin, ik wacht nog even af voor ik me daar over uitspreek. Af en toe voel ik toch nog iets, dus helemaal er van af ben ik ook nog niet, maar voorlopig kan ik in ieder geval wel rustig lopen… enfin, opbouwen richting lopen. En tot nu toe heb ik me altijd braaf aan de ‘thuisopdrachten’ gehouden, wat het lopen betreft en ook de oefeningen van de osteopaat.
Ondertussen hebben we ons ook ingeschreven voor Eindhoven, niet voor de halve marathon, wel voor de 6 km wedstrijd!

Van onze poes nog altijd geen spoor. Bedankt voor de tips, maar we hadden inderdaad al alle nodige instanties verwittigd, flyers opgehangen en in de brievenbussen geduwd, ze op verschillende sites met vermiste dieren gezet enzovoorts. Helaas nog steeds zonder resultaat.

En Dirk, die heeft ook al een tijdje niet meer van zich laten horen, maar zijn trainingen verlopen voorlopig helemaal zoals het hoort!

21:56 Gepost door Tine in Sport | Permalink | Commentaren (1) | Tags: lopen |  Facebook |

Commentaren

het is niet simpel Het blijkt toch niet echt eenvoudig te zijn dat start2run gedoe ik lees op verschillende blogs van st2runsters dat er velen opgeven,spijtig,want als je daar door bent begint de fun pas echt!!!!

Gepost door: patrick aerts | 06-09-08

De commentaren zijn gesloten.