19-08-08

The day after

Gisteren was het dan zo ver. De start-to-run cursus. Er was een pak meer volk dan ik had verwacht, ik gok een 70-tal lopers, vooral vrouwen, maar toch ook enkele mannen. Het was best leuk, de eerste “les”! Ik kijk al uit naar volgende week (en natuurlijk eerst nog de andere 2 trainingen van deze week). Van mijn schenen heb ik amper last gehad. Wel had ik wat last van mijn linkerkuit, maar dat is ondertussen gelukkig weer helemaal verdwenen. De kuitmassage-techniek die ik gisteren geleerd heb bij de osteopaat helpt echt wel!


Vandaag heb ik trouwens enorme spierpijn. Ook het gevolg van mijn bezoekje aan de osteopaat gisteren. Mijn hele linkerbovenkant doet pijn, nek, schouders, rug… Ik voel het trekken tot in mijn pols. Maar daar had hij me ook wel voor gewaarschuwd. Gelukkig vandaag nog een dagje vrijaf om te bekomen… En maar hopen dat het morgen toch weer wat beter gaat.


Nog altijd geen Mieps…
Ik hoorde vandaag dat de kater van mijn tante gisteren terug is opgedoken, na een afwezigheid van 3 weken. Hopelijk komt ook onze kattin binnenkort weer tevoorschijn!

22:28 Gepost door Tine in Sport | Permalink | Commentaren (3) | Tags: lopen |  Facebook |

Commentaren

hopelijk helpt die behandeling bij de osteo hé.
En straf van Miep. Heb je al briefjes in je buurt opgehangen? Eén van mijn katten was zo ook eens vermist, na dag 2 briefjes gaan rondhangen en in brievenbussen gestoken en toen kreeg ik telefoon van de directeur van een school in de buurt, bleek mijn kat zich daar in een bezemkast te hebben opgesloten (ingewikkelde historie ;-)) en 't was net verlof (hij kwam toevallig eens een controlerondje doen)...Ik duim dat jullie Mieps terugvinden!!

Gepost door: Ruthje | 24-08-08

Ocharme! Ik leef met je mee, mag er niet aan denken dat een van mijn poezen zou weglopen. Ik hoop echt dat ze vlug opduikt! En natuurlijk ook heel veel succes met de start to run, hopelijk nog lang zonder pijn.

Gepost door: Wendy | 24-08-08

Nog altijd last van je blessure ? De osteopaat bezoek ik ook regelmatig . Dit is echt wel de snelle oplossing . Voor mij altans toch !
Veel succes met je star2run !

Gepost door: coach mario | 31-08-08

De commentaren zijn gesloten.