18-08-08

Tine hoort het nog kraken….

Aangezien ik nog steeds zit te sukkelen met mijn scheenbeen, ben ik vanmorgen op bezoek geweest bij groep SAM, meer bepaald bij Sam Verslegers, de osteopaat van basketbalteam Bree bbc en van het Belgisch Fed-cup team tennis.
Zijn vermoeden is dat mijn scheenbeenproblemen eerder te maken hebben met een vastzittende nek/rug dan met been- of voetproblemen.
We zullen zien, hé, het is zeker het proberen waard. Ik heb rug en nek serieus horen kraken in ieder geval. Hij loopt zelf trouwens ook, en heeft me nog wat oefeningen gegeven voor thuis, om de doorbloeding ter hoogte van de schenen te stimuleren en om de kuitspieren te masseren. En die ga ik voorlopig braafjes elke dag doen! Een twee- à drietal weken afwachten of het betert, en als dat niet het geval is, moet ik terug voor een voet- en loopanalyse.


Vandaag begin ik trouwens met de actie van het belang van Limburg. Ze willen zoveel mogelijk mensen laten starten bij Dwars door Hasselt, op 12 oktober 2008, en organiseren daarom een hele hoop start-to-run cursussen, verspreid over heel Limburg. In Bree zelf is er geen, maar wel in de buurt, in Kinrooi. In 8 weken 5 km kunnen lopen is het doel. En ik heb dus besloten mee te doen. Ik kan wel niet gaan lopen in Hasselt (afspraak in Eindhoven met de webloglopers)… maar ben er zo toch zeker van dat ik het lopen heel traag opbouw. En zo leer ik hopelijk weer wat nieuwe mensen kennen, om eventueel eens samen mee te gaan lopen. Ik kijk er wel naar uit, spannend, ben benieuwd hoeveel mensen er komen opdagen.
Enfin, meer info over de actie van het belang is te vinden op ‘limburgloopt’.


Dan over ons Miepske… die is nog steeds niet terug… Pff, normaal gezien was ze altijd na één nachtje terug thuis. Ondertussen zijn het er al 3… Flyers hangen op, asiel, dierenartsen in de buurt en politie zijn verwittigd. We hebben overal gezocht, geroepen… We hopen dat de uitdrukking ‘geen nieuws, goed nieuws’ wel degelijk klopt!

11:39 Gepost door Tine in Sport | Permalink | Commentaren (0) | Tags: lopen |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.