10-08-08

Huis- en tuin- en vakantie-update

100_2717

Ons tuinhuisje staat er ondertussen ook! We moeten het wel nog één keer schilderen. De binnenkant is ondertussen af, nu de buitenkant nog… Uiteindelijk wordt het tuinhuis dus wit, met grijs rondom de deur en bovenaan.

Ook heb ik sinds een paar weken eindelijk mijn zooltjes!! Ik heb ze al een paar dagen aan gehad in mijn wandelschoenen, maar van lopen is nog amper sprake geweest. Eerst heeft een verkoudheid roet in het eten gestrooid, daarna een ontsteking van de urinewegen.
Ik heb ook besloten héél rustig aan terug te starten, opnieuw met de podcast van Vlaanderen Sportland (start to run). Ik ben al bij les 3 geraakt.
Toch heb ik bij het lopen nog wel wat last van de schenen. De ene zegt “doorlopen, dat is wel normaal dat je wat voelt”, de andere zegt “direct stoppen als je wat voelt”. Tja, ik doe maar heel rustig aan verder… Als het echt pijn doet, stoppen we, maar dat is nog niet het geval, aangezien ik nog maar een paar minuutjes loop.

Ook zijn we er een paar dagen tussenuit geweest afgelopen week: op verkenning in de champagnestreek. We logeerden in Bar-sur-Aube, in het hotel ‘le Saint Nicolas’.
Het heeft deugd gedaan, het weer was goed, de champagne lekker!!
Toch is het ook fijn om weer thuis te zijn, in ons eigen huisje, bij ons Miepske!

HPIM2437

15:52 Gepost door Tine in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Leuke vakantie gehad zie ik. Schema rustig opbouwen, niets forceren, heb 5 weken geblesseerd geweest en na de eerste training had ik ook pijnlijke schenen. Mooi tuinhuis, geen afloop voor het water voorzien ?

Gepost door: Stofke | 10-08-08

jawel... achteraan links is de afloop voor het water. Het dak is licht hellend, en daar staat de goot.

Gepost door: Tine | 10-08-08

Altijd weer fijn om thuis te zijn en Miepske geniet ook duidelijk.
Loop op je gevoel en kijk wat je lichaam aangeeft.
En zo rustig opbouwen.
Sucses en leuk dat het huis is opgeschoten.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 12-08-08

De commentaren zijn gesloten.