25-06-08

Updaten...

Tijd voor nog een update…
Over het algemeen heb ik nog amper last van de schenen! Eindelijk! Alleen afgelopen weekend heb ik nog wel ‘iets’ gevoeld. Maar ja, misschien wel logisch, aangezien we dit weekend klinkers gelegd hebben thuis!

Vandaag ook op bezoek geweest bij Dr. Robijns, de orthopedist. Nogmaals eindelijk, want ik heb toch een maand moeten wachten op die afspraak. En dat bezoekje is heel goed meegevallen. Hij bevestigde dat het een pak beter gaat wat de beenvliesontsteking betreft. Veel kon hij eigenlijk ook niet meer doen, wat tips geven (lopen op zachte ondergrond…) en natuurlijk een voorschrift voor sportsteunzolen met extra demping. Voor de rest geen klachten, het was een aangename man, die zeker wist waarover hij sprak.

Dan dus rechtstreeks van de orthopedist naar orthopedie Reyskens in Genk voor het opmeten van de zolen! Eerst moest ik even rondwandelen, mocht ik op ‘de glazen bak’ gaan staan, daarna werd een afdruk van de voetjes gemaakt in een soort was, daarna nog een blauwdruk van de voeten en klaar was kees. Nu nog twee weken wachten op mijn zooltjes, weer passen, en hopelijk ben ik dan weer vertrokken.

De orthopedist heeft trouwens ook gezegd dat ik rustig aan weer mag beginnen lopen als ik geen last meer heb… Dat moet ie geen 2 keer zeggen natuurlijk! Morgen zijn we weg, 5 x 2 minuutjes lopen, eens kijken hoe dat gaat. Ook hij sprak weer over een siliconen inlegstukje om de druk op te vangen, dus tot de zooltjes klaar zijn, ga ik dat zeker gebruiken.

Vandaag trouwens ook de software van de forerunner bijgewerkt met de laaste update…

Foto’s van de werken volgen de komende dagen ook nog wel. We zijn al volop aan het genieten van ons terras. Dat is pas luxe… die houten paletten waren we meer dan beu gezien!

22:30 Gepost door Tine in Sport | Permalink | Commentaren (0) | Tags: lopen, blessure |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.