13-06-08

Beetje beterschap

Het is al weer een tijdje geleden. Dirk is ondertussen braaf aan het trainen. Ik daarentegen vind het een pak minder leuk hier achter te blijven als hij gaat lopen. Maar ja, dat hoort erbij, zeker?
Ondertussen draag ik mijn compressiekous-achtig ding braafjes. De eerste dag was dat nochtans niet zo goed meegevallen. Ik heb er de hele dag mee rondgelopen op het werk, en tegen de tijd dat ik thuis aankwam had ik serieus last van mijn enkel. Niet te verwonderen, ik deed t verband uit, en mijn enkel zag eruit als een tennisbal, dik, opgezwollen.
De dagen erna t verband dus maar vooral aangehouden tijdens het autorijden, aangezien ik dan toch het meeste last heb. En ondertussen draag ik t weer hele dagen, zonder last.
Ik merk toch wel duidelijk vooruitgang. In het begin had ik bij het lopen, autorijden, zelfs bij het zitten en slapen last, dat is de laatste dagen toch zo goed als verdwenen. Alleen ’s avonds kan ik nog wel eens wat voelen, van een ganse dag rond te huppelen.
Maar ik voel toch wel dat het verband me steun geeft, dat ik vooral mijn beenspieren minder krampachtig moet gebruiken om mijn scheenbeen te sparen.
Dus de spierpijn is ook helemaal verdwenen!

Maar lopen, tja, dat zal nog wel eventjes duren vrees ik. Fietsen gaat niet, ook dan heb ik last. De afgelopen week ben ik wel eens gaan zwemmen/aquajoggen, maar ook dat heb ik de volgende dag toch gemerkt. Tja, dan maar rusten…

Beter nieuws is dat ik van job ga veranderen. Ik blijf toch nog een jaartje in Nederland werken, dat wel, maar in plaats van met de prematuurtjes, ga ik me nu bezig houden met mensen die willen afslanken. Een vreemde overgang misschien voor sommigen, maar niet zo onlogisch gezien mijn opleiding.
That’s it. Loop ze nog!
Prettig weekend!

21:48 Gepost door Tine in Sport | Permalink | Commentaren (1) | Tags: lopen, blessure |  Facebook |

Commentaren

Goe nieuws !! het gaat de goede richting uit ! en veel succes met je nieuwe job

Gepost door: Katrien | 15-06-08

De commentaren zijn gesloten.