21-04-08

Antwerp 10 miles

We zijn dan toch in Antwerpen geraakt. Nochtans niet met de beste voorbereiding. 's Nachts drie keren opgestaan om te kijken hoe het met poes was... en steeds was het hetzelfde, ze kon nog niet op haar poten staan. Om half 8 opgestaan, en het was nog geen haar beter, dus ik dacht zeker dat we niet zouden kunnen vertrekken. Tegen half 10 begon het rechtdoor lopen toch al te gaan, alleen met draaien had ze nog wat moeite. De narcose begon dus toch uitgewerkt te raken. Dankzij Dirk toch maar in de auto gestapt, zodat Mieps toch ook rustig alleen kon uitrusten.. maar helemaal gerust was ik er toch niet in. En in lopen had ik ook niet bepaald veel zin door die korte nacht.
Maar dat is nu al allemaal vergeten, want we hebben onze vooropgestelde tijd gehaald! Ik wilde onder de 1u50, Mario stelde 1u45 voorop. En dat is gelukt, want we zijn aangekomen na (netto) 1:44:59! Gemiddeld tempo was dus 6:37 min/km. Ook de schenen hebben niet voor al te veel problemen gezorgd, al heb ik nu wel weer wat last... Ijs leggen en rusten tot het over is, is de boodschap, denk ik.
Volgend jaar toch geen 10 miles meer voor ons, denk ik, iets teveel massaloop, en vooral het feit dat we meer dan een uur hebben moeten wachten op een tram, om dan nog eens een dik uur naar huis te rijden... Volgend jaar blijf ik braaf bij Miepske! Proficiat trouwens allemaal met jullie prestaties, en coach, nog eens merci voor de schema's!

Tot binnenkort!

Ah ja, met poes is alles ook weer helemaal ok! Oef!

21:12 Gepost door Tine in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) | Tags: lopen, wedstrijd, mieps, poes |  Facebook |

Commentaren

knappe prestatie en je kon er inderdaad over de koppen lopen

Gepost door: wim geerts | 21-04-08

proficiat Proficiat met jullie mooie eindtijd, knap gelopen hoor. t Was niet evident met die drukte en het toch wel zwaardere parcours. Leuk jullie eindleijk eens in levende lijve te hebben gezien. MAar ik pas ook voor A'pen volgend jaar. 'k heb langer gedaan over het heen-en weer gaan met de tram dan over de 10miles zelf!

Gepost door: Julie | 21-04-08

dikke proficiat! Mooie tijd gelopen. Ja, inderdaad Antwerp 10 Miles wordt een massaloop en dat vind ik ook niet meer interessant. Moet je weten dat er in 2005 'amper' 4000 lopers waren.

Gepost door: Dirk | 21-04-08

Ik had nog even getracht om bij jullie aan te pikken in de laatste klim uit de Waaslandtunnel, maar het vat was volledig af!! Knap gelopen van jullie!

Gepost door: Homer | 21-04-08

Liefde is ... samen een 10mijl lopen :-) Proficiat allebei !!

Gepost door: Katrien | 21-04-08

hallo, allereerst van harte bedankt ... ik zal weer weten wat te doen de komende weken. Het plan is om nu een beetje te onderhouden en dan hopelijk terug (deftig) op te bouwen naar volgend jaar. Dit najaar gaat net iets te hectisch worden om plannen te maken. Jullie hebben het wel knap gedaan!!! Ik ben het er volledig mee eens dat die loop uit z'n voegen gebarsten is. tussen 15.000 en 20.000 mensen op 16 km is gewoon veel te veel ... beperken en dan wordt het voor iedereen terug aangenaam! loop ze ...

Gepost door: wim | 22-04-08

Mooi gedaan ! Zat Mieps niet in je hoofd toen je aan 't lopen was ? Ik kan mij voorstellen dat het dan nog zwaarder wordt ! Toch proficiat ! Ik moet in je buurt gelopen hebben. (Zal ik toch eens een foto op mijn blog zetten ?) Mijn doel was onder de 2 uur, ik heb er ook ruim tien minuten van afgepitst ! Dankzij Mario's schema ?
Ik vond de massaloop in Antwerpen niet zo erg. Ik kon altijd doorlopen. Bij Dwars door Mechelen was dat niet het geval, dan moest je over een brugje van amper anderhalve meter breed. Dus gewoon aanschuiven was dat. Zolang je kan doorlopen vind ik het niet echt een probleem. Dat je even niet op je gewenste snelheid kan lopen vind ik ook niet zo erg. Maar met die trams en zo, dat was bijna bangelijk ! Goed dat we geen kinderen bijhadden, want dat zou echt niet gelukt zijn in zo'n overvolle trams !

Gepost door: kaat | 22-04-08

Knappe tijd gelopen, zeker omdat jullie weer zo snel mogelijk bij Mieps konden zijn ;-)

Gepost door: johan | 22-04-08

Het Grote Verlangen Gefeliciteerd ! Op naar de 20 nu ...

Gepost door: Mikaël | 22-04-08

De commentaren zijn gesloten.