19-04-08

K.O.

What a day!! Niet wij zijn K.O., maar wel ons Mieps! Na een cat fight van een paar dagen geleden, en een wonde aan haar staart die maar niet wil genezen, zijn we vandaag toch maar naar de dierenarts getrokken. 2 Pogingen om naar de staart te kijken mislukten, Mieps vloog door de praktijk van de dierenarts, en hij kon kennismaken met haar nageltjes...

Omdat er toch iets met die staart moest gebeuren, besloot hij Mieps onder narcose te brengen. Ook dat was gemakkelijker gezegd dan gedaan: een eerste spuitje had wel wat effect, maar ze verdedigde nog steeds haar staartje (een taaie madam, zoals het baasje!), dus nog een 2e dosis narcose was nodig en een kwartiertje later was Mieps buiten westen... De staart werd (deels toch) kaal geschoren, bijtwonden werden ontsmet en na een dosis antibiotica en een middel om weer wakker te worden, mocht Mieps weer mee naar huis. En hier zijn we dan, bijna 3u later, en Mieps ligt nog altijd in haar transportbox te slapen.

Dus Antwerpen morgen.... hmm, we weten het nog niet goed. Volgens de dierenarts gaan we aan Mieps morgen niks meer merken... dan komen we zeker... maar ik begin er eerlijk gezegd toch een beetje aan te twijfelen, want zo laat ik ze toch niet achter. En het is vanuit Limburg toch een dagtocht, dat kan ik echt niet over mijn hartje krijgen!

Maar enfin, we wachten dus af... zullen zien hoe ons madam zich binnen een paar uurkes voelt. In ieder geval.. of we er zijn of niet... veel succes allemaal!

HPIM2242HPIM2255

21:35 Gepost door Tine in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: poes, mieps |  Facebook |

Commentaren

Oef! Blij dat MIeps goed genoeg was gisteren zodat jullie naar Antwerpen konden komen. Fijn jullie gezien te hebben en proficiat met de prestatie!

Gepost door: Julie | 21-04-08

De commentaren zijn gesloten.