13-04-08

JEM... 1e training

Bedankt allemaal voor de tips om de schenen zo goed mogelijk te verzorgen! Ik heb ze allemaal uitgetest, van ijsblokjes, -zakjes, koud water, zalf en folie .... En de ene dag heb ik geen last meer, de volgende dan weer wel... Enfin, ik klaag niet, voorlopig kan ik er nog steeds mee lopen, da's wat telt. En na A'pen volgende week, ga ik braafjes rusten en hopelijk geraak ik er dan snel van af.

Nog beter nieuws is dat we deze week mee zijn gaan trainen met een club hier in Bree: JEM (Jogging en Marathon). Op dinsdag en donderdagavond zijn de trainingen, en in het weekend eventueel op zondag. Zo'n 30-35 lopers gaan dan op pad, gesplitst in verschillende groepjes, afhankelijk van de snelheid en afstand die ze gaan lopen.
Dinsdag stond 12 km op het programma volgens coach Mario, pijnvrij, tempo onbelangrijk. Weer had ik wel wat last tijdens het opwarmen (tot aan de startplaats van de JEM-training gelopen), maar eens we daar vertrokken was het weer voorbij). Na ongeveer 1 km opwarming, zo'n 8,5 km gelopen in groep, aan toch wel een redelijk tempo (6:30 à 6:40), daarna terug 1 km tot thuis. In totaal dus 10,47 km.

08-04-2008
 

Een geslaagde eerste training in clubverband dus! Hopelijk volgen er zo nog veel.

13:53 Gepost door Tine in Sport | Permalink | Commentaren (0) | Tags: lopen, jem |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.