06-04-08

Duurloop

Training 2 van deze week... De derde training, een snelheidstraining, is geschrapt om de scheenbenen toch voldoende te ontlasten.
15 km stond vandaag op het programma, in principe tegen een tempo van 7 min/km. Heel langzaam vertrokken, veel trager dan die 7 min/km, en bijna zonder pijn kunnen lopen. Ik voelde nog wel iets, maar zeker niet die steken bij het neerkomen. Het ijs leggen, zalf smeren, schrappen van de snelheidstrainingen en langer rusten doen dus wel zijn werk, denk ik.
In totaal 15 km gelopen aan een gemiddeld tempo van 7:38 min/km:

06-04-2008

 

Enkele uren later, nu dus, wel weer wat meer last. Dus hup, ik ga voor de 2e keer vandaag ijs op mijn beentjes leggen.

14:23 Gepost door Tine in Sport | Permalink | Commentaren (4) | Tags: lopen |  Facebook |

Commentaren

Mijn éérste keer .... dag Tinne , Ik zou schaamrood moeten zien omdat dit de éérste keer is dat ik op je blogje kom , denk ik . Maar jullie allemaal volgen is bijna niet te doen . Maar ik ga mijn best doen ! beloofd !
Om een beetje terug te gaan in je postjes , zie ik dat je een pr gelopen hebt van 3 min. Alvast profficiat daar mee . Je blessure is waarschijnlijk ( maar ik ben geen dokter ) een beetje een overbelasting . Deels door met nieuwe schoenen te lopen , en deels door te veel versnellingen ! maar da's mijn schuld dan ! Je doet er goed aan die versnelingen een tijdje te schrappen en ofwel , zeker in het begin een extra rustdag of een zeer trage duurloop van zeker niet meer km dan de training die dag zelf . Maar indien je echt twijfeld zal ik je schema wel een beetje aanpassen . verder nog veel succes !
aja , nog een stom vraagje . je blog is van dirk en tinne . trainen jullie beiden met mijn schema of is dirk nu en dan je haasje ? Ik, kan geen weken terug gaan lezen om dit uit te zoeken :-)

Gepost door: de coach | 06-04-08

Scheenbeen Vooral veel ijs leggen op je scheenbeen Tine,en wat je zalf betreft doe eens voor het slapen veel zalf op je scheenbeen en wikkel dan je been in plastiek folie zodat de zalf zeer goed in je been kan dringen,werkt zeer goed.Verder veel succes verder.

Gepost door: Anita | 07-04-08

Tine en Tinne Heykes hier!
Mijn (bijna) naamgenootje!
En straffer nog... we zitten beide met een ijszak. Leuk is anders he.
Verzorg je goed en tot blogs!
Veel loopplezier.

Gepost door: Tinne | 07-04-08

met de nodige rustperiodes en verzorging zal het binninkort wel allemaal terug op zijn plaats vallen

Gepost door: Wim Geerts | 09-04-08

De commentaren zijn gesloten.