14-10-07

Dwars door Hasselt 2007

Gelukkig is de loopweek beter geëindigd dan ze begonnen was...
Dinsdagavond vertrok ik voor een training van 38 min, maar na 17 minuten heb ik het moeten opgeven. Misselijk, buikpijn, noem maar op. Te laat gegeten waarschijnlijk (of te vroeg vertrokken). De rest van de week is er van lopen niks in huis gekomen.
Tot vandaag, Dwars door Hasselt! We hadden ons ingeschreven voor de 5 km. En dat ging wel vlotjes, voor mij toch, want Dirk was nog niet helemaal bekomen van zijn verkoudheid.
Alleen dachten we na 27min22 de matten te passeren en vertraagden we dus ... maar blijkbaar lagen de echte matten nog een kleine 100m verder. Van de officiële eindtijd hebben we dus totaal geen idee, ergens rond de 28 min, vermoeden we.
Blijkbaar waren we niet de enige die dachten dat ze de finish al gepasseerd waren, want ook bij de 15 km zagen we een aantal mensen serieus vertragen, zelfs wandelen, na die eerste matten.
Maar ja, weer iets bijgeleerd voor volgend jaar. En al bij al toch niet slecht gelopen, vinden we zelf.
En ondanks de grote massa, toch een leuke, sportieve zondag gehad.
Binnenkort kan ik ook eens gaan aquajoggen, trouwens ... want ik heb dit weekend van Dirk een wet-belt gekregen voor mijn verjaardag.

Update: officiële eindtijd 29:16! Ik was 398ste van de 1438 vrouwen.

Update 2: De tijd in de krant vandaag (en dus hierboven) blijkt de tijd te zijn vanaf het startschot... Aangezien we toch pas vele seconden later de start-matten zijn gepasseerd... wachten tot morgen de ECHTE tijd op de site verschijnt.

Update3: Gecorrigeerde eindtijd is 27:58!!

Voila, nog wat meer gegevens over Dwars door Hasselt:

 


14-10-2007

20:14 Gepost door Tine in Sport | Permalink | Commentaren (2) | Tags: lopen |  Facebook |

Commentaren

Proficiat met de mooie eindtijd !!!

Gepost door: Stofke | 15-10-07

geweldig proficiat met uw tijd en de verjaardag!!!!

Gepost door: wim | 15-10-07

De commentaren zijn gesloten.