19-08-07

DIRK!

Aangezien dat spel hier "dirkentine" heet, zal ik ook maar eens een bijdrage leveren over mijn looptraining van vandaag. Ik ben momenteel aan het trainen voor de halve marathon "Intercity Peer - Bree" op 21 oktober 2007. De training loopt goed, alleen heb ik wat last van mijn linkerscheenbeen en ben ik genoodzaakt vrij veel ijs te leggen en wat zalfkes te smeren. Al vrees ik dat een dokterbezoekje de komende weken niet uit te sluiten valt. Maar dat zien we dan wel, voorlopig gaat het nog.

De training van vandaag bestond uit inlopen, 4 * 8 min intensieve duurloop, maar daar tussen 2 min wandelen. Natuurlijk ben ik weer veel te snel van start gegaan, maar al bij al was het een leuke training.

eerste 8 minuten : 1,6 km, gemiddelde van 5min01 per kilometer

tweede 8 minuten : 1,53 km, gemiddelde van 5min15 per kilometer

derde 8 minuten : 1,460 km, gemiddelde van 5min20 per kilometer

vierde 8 minuten : 1.39 km, gemiddelde van 5 min40 per kilometer

Mijn doel in de halve marathon, is een tijd rond de 2u, er net boven of er net onder.

Alleen hopen dat de scheenbeenblessure niet erger wordt, want dan is het gedaan voor een tijdje.

Groetsels

Dirk

 

 

 

17:30 Gepost door Tine in Sport | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Ben in m'n vadzig luie periode. De buikwalletjes groeien zienderogen. Maar één van de volgende weken ga ik er echt terug stevig aan beginnen : lopen en wat gezonder eten (en drinken...). ik heb eindelijke een vriend zover gekregen om mee te trainen voor de marathon van Antwerpen volgend voorjaar ... dat is nog wel lang en ik ga eerst proberen nog eens ergens een halve te lopen ...
Dirk, toch maar oppassen met die schenen ... eigenlijk is daar maar één oplossing voor ... stoppen met lopen (enkele weken) en de conditie op een andere manier onderhouden.
Soit, prettige week
W

Gepost door: wim | 19-08-07

Nou Dirk, volgens mij gaat dat je lukken, alvast sucses.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 23-08-07

De commentaren zijn gesloten.