17-08-07

Nieuw doel ... en een leuke training

Aangezien ik sinds Tessenderlo wat doelloos aan het trainen was, ben ik de laatste dagen op zoek gegaan naar een nieuw doel. Met succes, want de bedoeling is op zaterdag 24 november deel te nemen aan de Brooks Halve Marathon Ell/Swartbroek.
De volgende stap was op zoek gaan naar een aangepast schema. Ook dat heb ik ondertussen gevonden. In de week van 3 september begin ik aan een schema van Paul Van Den Bosch, uit één van z'n boeken.
De komende weken volgen nog een paar trainingen in zijn hartslagzones. Vandaag al goed begonnen trouwens ... met een Long Slow Distance: 45 min was de planning, maar ik heb ervoor nog 9 min ingelopen, tot ik goed in de aangegeven hartslagzone zat. Goed voor een totaal van 54 min. Wel aan een slakkentempo, maar ja, de hartslagzone van de LSD ligt iets lager dan die van de beweegmobiel van de afgelopen weken. Zoals gewoonlijk ook weer iets te snel gestart tijdens de opwarming .. dat krijg ik maar niet afgeleerd. De hartslag zat vrij goed, alleen de laatste 10-15 min af en toe een paar slagen te hoog.

Voor de geïnteresseerden nog wat cijfertjes:

17-08-2007


@ Wim:

http://www.degrenslaupers.nl/hms/parcours.php

Ell ligt hier (= Kessenich; noord-oost Limburg) net over de grens, in Nederlands Limburg.

19:42 Gepost door Tine in Sport | Permalink | Commentaren (1) | Tags: lopen |  Facebook |

Commentaren

Ell swartbroek dedju ... waar ligt dat?

Gepost door: wim | 18-08-07

De commentaren zijn gesloten.