17-06-07

Training ingekort

40 minuten D1 gevolgd door 10 min D2 stond vandaag op het programma. Maar ik heb geen 50 minuten gelopen...
Ik denk dat ik al bij de laatste nacht moet beginnen vertellen ... Deze nacht 2 keer wakker geworden, eerst om 3u, met een kramp in m'n rechterbeen, en om half 9 deze morgen net hetzelfde, maar dan links. Raar, want ik heb daar nog nooit last van gehad in 't verleden. En zó ver hebben we nu gisteren toch ook niet gefietst.
In de loop van de voormiddag nog een beetje gewerkt voor school (verbeterd dus) en na de middag zijn we dan gaan rondkijken voor vloer in ons huisje. Voor de benedenverdieping hadden we al gekozen, een stenen vloer, maar nu is het wat de bovenverdieping betreft dus ook beslist. Kurk wordt het! Het zal nog eventjes duren eer we de vloer zullen zien liggen helaas, want komende week worden pas onze ramen geplaatst. Maar daarover meer op de site 'ons bouwavontuur'.

Enfin, tegen 19u dan wat gegeten, en tegen 21u wilde ik gaan lopen. Schoentjes aan, Garmin om, en vertrokken. We zijn vandaag eens de grens overgestoken en hebben een toertje gelopen in Neeritter. Het ging van geen kanten vooruit! Na 6 minuten had ik al buikpijn (waarschijnlijk niet lang genoeg gewacht na het eten?), en zo verschrikkelijk benauwd dat ik het vond. Dirk, die meefietste omdat hij een beetje ziekjes is en niet mag lopen zolang hij antibiotica moet nemen, had er nochtans geen last van, maar ja, hij liep natuurlijk ook niet ... Dan eerst toch maar proberen vol te houden, maar toen ik plots een hartslag van 188 zag, en dat aan een tempo van ocharme 7:40 min/km... toch maar besloten naar huis te lopen en de training af te breken. Ik weet het niet, wat het is, de warmte, de processierupsen, de fietstocht van gisteren, het feit dat ik wel wat moe ben ... Maar enfin, dinsdag een nieuwe poging met de volgende training!

Lange duurloop - Kessenich 17-6-2007

naamloos

22:58 Gepost door Tine in Sport | Permalink | Commentaren (2) | Tags: lopen, bouwen |  Facebook |

Commentaren

garmin een vraagje ... ik ben al enkele dagen aan het zoeken hoe je de rondtijden en kaart naar je blog kopieerd. Tot nog toe zonder succes ... en nu zie ik hier weer zo een prachtig stukje Limburgs platteland voor m'n ogen verschijnen ... geef eens een tipke!!!

Gepost door: wim en tine | 18-06-07

@wim en tine: normaal gezien zou er een berichtje in jullie mailbox moeten zitten met de uitleg. Hopelijk lukt het jullie daarmee ...

Gepost door: Tine | 18-06-07

De commentaren zijn gesloten.